Posljednji oproštaj glumaca serije Teorije velikog praska

Fanovi iznimno popularnog sitcoma, svako na svoj način objavili su svoj poslednji oproštaj od serije nakon emitovanja zadnje epizode sinoć u SAD-u.

Od prvog pojavjivanja na TV ekranima 2007. godine, Teorija velikog praska postala je jednom od najuspješnijih komedija u TV historiji – osvojivši sedam Emmy nagrada.

U početku se fokusirala na grupu ne tako zgodnih muških naučnika i njihovu interakciju sa novom komšinicom.

Glumci su odali počast showu, uglavnom objavivši posljednje pozdrave na Instagramu.

Johnny Galecki, koji je glumio fizičara Leonarda Hofstadtera, objavio je video koji prikazuje kreatora serije Chuck Lorrea, kako posljednji put koristi klapnu za finalnu scenu iz serije.

Kaley Cuoco, koja je igrala ulogu Penny, koji prekoputa Leonarda i Sheldona (Jim Parsons), objavila je video zagrljaja glumaca, dok je kolegica Melissa Rauch, napisala kako joj je uloga u tom showu “jedno od najvećih iskustava u životu”.

U svom pregledu (sadrži spoilere), CNN je rekao da je serija “zatvorena sa velikom dozom srca”, dok je site Indiewire rekao da finale “donosi istinsku završnicu”.

Nekadašnja glumica serije za djecu, Mayim Bialik, koja igra neuroznanstvenicu Amy Farrah Fowler, dodala je i svoje posljednje pozdrave, kao i Jim Parsons, koji je postavio fotografiju glumačke ekipe. Parsons je zaradio četiri Emmy nagrade i Zlatni globus za svoju ulogu teoretskog fizičara Sheldona Coopera.

Glumci su bili među najviše plaćenim glumcima na televiziji, a prošlog ljeta, Parsons je navodno odustao od ugovora za još dvije sezone vrijednog oko 50 miliona dolara.

U 2017. godini, prvobitna postava serije smanjila je plate kako bi one bile povećane za glumice Raucheve i Bialik, koji su tada zarađivali petinu njihovih primanja.

I Simon Helberg objavio je sliku zagrljaja glumaca, dok je poruka Kulana Nayyara na Instagramu jednostavno pokazivala prazne redove sjedala za publiku.

Viši urednik Dominic Patten objavio je sliku konačne kartice za kraj serije.

Jedan od fanova se prisjetio dirljivih scena iz serije, dok je drugi napisao kako je serija dobro završila.

(federalna.ba/BBC/RTV7)

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*