Djevojka koja je nakratko prekinula finale Lige prvaka puštena iz pritvora

Polugola djevojka koja je utrčala na teren u toku finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, Kinsey Wolanski, rano jutros izašla je iz pritvora gdje je puštena nakon što su je policijski službenici ispitali o incidentu.
Ona je u toku prvog poluvremena finalne utakmice uspjela nekako pobjeći osiguranju i doći čak do centra igrališta, nakon čega se predala i uz osmjeh je ispraćena s terena.

Njeno pojavljivanje na terenu privuklo je puno pažnje svjetske javnosti, broj pratilaca na društvenim mrežama sa 300.000 narastao je na čak 2,3 miliona, a sada je viralan i video klip u trenutku kada je izašla iz pritvora.

Naime, za manje od 12 sati broj pratilaca na Instagramu porastao je sa 750.000 na 2,4 miliona. No, kasnije joj je hakiran profil.

Prema računicama svjetskih stručnjaka njen marketinški ulet u onom trenutku na utakmici finala Lige prvaka koštao bi je po regularnoj cijeni blizu 4 miliona dolara. Međutim, ona će vjerovatno dobiti dosta manju novčanu kaznu od UEFA-e i zabranu ulaska na stadione.

Nakon što je izašla na slobodu, ispred pritvora dočekao je njen dečko, YouTuber i prankster Vitaly Zdorovetskiy, a prema onome što se može vidjeti na jednom od video klipova on je uhvatio svoju djevojku za stražnjicu uz komentar: “Ova stražnjica je sada slavna”.

Wolanski je sinoć utrčala na teren s natpisom na kostimu Vitaly Uncensored, čime je promovisala novu mrežu koju je pokrenuo Vitaly, a na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji namijenjeni 18+ publici.

(Klix)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*