Ženski dio ekipe “Prijatelja” okupio se na rođendanu Courteney Cox, fanovi oduševljeni

Courteney je prije nekoliko dana napunila 55 godina, a kako bolje proslaviti rođendan nego u krugu najbližih ljudi. Fanove je obradovala činjenica da se ona još uvijek druži sa Jennifer i Lisom, a ovo je samo “potparilo” teorije o ponovnom snimanju ove serije, prenosi CNN.

Njih tri su tumačile uloge Monice, Phoebe i Rachel, a snimanje serije završilo je 2004. godine. Uz njih se u prvoj postavi tokom deset sezona pojavljuju i Matthew Perry, David Schwimmer i Matt LeBlanc. Serija govori o šest prijatelja koji se svakodnevno druže i zajedno proživljavaju velike i male životne radosti.

Serija je snimana kasnih devesetih i ranih 2000. ali još uvijek ima veliki utjecaj na publiku i redovno se gleda te je veoma popularna na servisima poput Netflixa.

Ove godine proslavit će se 25 godina od premijere serije, a Jennifer Aniston nedavno je otkrila kako postoji mogućnost da će se ekipa ponovo okupiti i snimiti neki materijal.

“Ja sam za. Znam da su i djevojke zainteresovane, a za dečke pretpostavljam da bi pristali na snimanja”, kazala je tada Aniston.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*