U subotu u Tuzli 4. Džumbus festival

Na već poznatoj lokaciji Zlatarske ulice u centru grada, svake sedmicedo kraja ljeta, održavat će se bar jedan zanimljiv događaj. Događaji koji će organizovati mladi ljudi za sve one koji se osjećaju mladim, uz podršku Tuzla Live udruženja.

Ovogodišnji, četvrtipo redu,Džumbus Festival(www.fb.com/DzumbusFestival) počinjemo sa partijem iz “Graveyard Shift” serijala (facebook event http://bit.ly/Gshift1).

Za one kojima je muzički ukus istančan, koji znaju šta žele, koji vjeruju u naše mlade dj-eve i njihov rad, koji u ove vruće ljetne dane zaobilaze oblake voćnog dima i muzički dezorjentisane kafiće u samom centru, ovaj parti je savršen da subotu u Zlatarskoj provedu u Džumbusu!

Mladi, lokalni DJ producenti i performeri predstavljaju svoje vještine i rad!
DJ Ekko – producent, performer – www.instagram.com/e_k.k.o/ – predstavlja svoj rad gdje dominiraju stilovi poput Trap, Bass, RnB, Throwback, Pop, Hip Hop, Twerk & ofc Dancehall, a uvijek ubaci i poneka iznenađenja!
Odlika seta jeste svestranost što ne daje prostora dosadi i garantuje dobar provod i zabavu.

BYÖK – DJ/Producent iz Tuzle – https://mixcloud.com/byok,https://soundcloud.com/b1onix)
Muziku je počeo producirati prije 6 godina, a prvi žanr koji je radio bio je Electronica jer mu je u ranijim godinama idol bio Deadmau5. Izdao je dva EP albuma na digitalnim mrežama (Spotify, Deezer, Google Play Music), a najnoviji EP se zove ‘Space’ i pod tim mini albumom ima 3 nove pjesme Trance žanra. Trenutno radi na novom full albumu gdje će se naći 10 uredaka PSY trance stila. Životna želja mu je nastupati na velikim svjetskim festivalima.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*