Maleficent se vratila – što nam donosi novi nastavak?

Novi trailer za nastavak filma Maleficent počinje s princom Phillipom koji zaprosi Auroru. Ali kad dobre vijesti stignu do Maleficent, ona jasno stavlja do znanja, kako vjenčanje Phillipa i Aurore neće dobiti njezin blagoslov – iako ga Aurora nije uopće tražila. “Ljubav ne završava uvijek dobro, Beastie”, kaže Maleficent Aurori, “Vjeruj mi.”

Prema saopćenju za štampu, u novom filmu, “Maleficent i njezino kumče Aurora počinju dovoditi u pitanje složene obiteljske veze koje ih vežu dok se kreću u različitim smjerovima, predstojeći svadbi. Neočekivani saveznici i mračne nove snage su u igri.”

Koje “mračne sile”, pitate se? Michelle Pfeiffer. Aurora na neki način uvjerava Maleficent da joj se pridruži u obitelji Princa Phillipa na sastanku na kojem je Phillipova majka, Queen Ingrith (Michelle Pfeiffer), koja postaje sljedeća na Maleficentovoj listi za odstrijel.

“Učinili ste izvrstan posao koji je bio protiv veše prirode kako biste odgojili ovo dijete, ali sada će konačno dobiti ljubav prave majke”, kaže kraljica, dok Aurora suptilno primi ruku Maleficent kako bi ju smirila. Zatim, kraljica Ingrith još više naljuti Maleficent nazivajući Auroru “svojom”.

Naravno, ovo se ne slaže s Maleficent, koja proglašava: “Nema unije. Neće biti vjenčanja.” Maleficentovi postupci uzrokuju raskol između nje i Aurore, a to je upravo ono čemu se kraljica Ingrith nadala.

Elle.hr

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*