Vukas: Europa je iza nas, sve snage usmjerene na susret u Tuzli

Nakon što je nastup u europskim natjecanjima okončao ispadanjem u trećem pretkolu Europske lige, Zrinjski se okreće domaćem prvenstvu gdje ga u nedjelju, u susretu 5. kola Premijer lige BiH očekuje gostovanje kod Tuzla Cityja.

– Europa je iza nas i nemamo potrebe više pričati o tome. Naša realnost je Tuzla City, jedna jako neugodna ekipa. Imaju dobre i kvalitetne igrače, jako su dobro vođeni, a imaju i veliko samopouzdanje s obzirom na postignute rezultate na otvaranju sezone. Očekuje nas iznimno težak dvoboj, ali u razgovoru s igračima vidio sam veliku energiju i ozbiljnost – kazao je uoči polaska za Tuzlu trener “Plemića” Hari Vukas.

U dosadašnja četiri kola Zrinjski je upisao dva gostujuća poraza od Sarajeva (0:1) i Željezničara (0:1), domaću pobjedu nad Veležom (1:0), dok je utakmica sa Zvijezdom 09 odgođena.

Vukas u utakmici s Tuzla Cityjem može računati na sve igrače osim na ozlijeđenog Darija Rugaševića, a u kadru neće biti niti napadača Irfana Hadžića koji je nakon samo dva mjeseca u Zrinjskom potpisao za turski klub Akhisarspor.

Utakmica Tuzla City – HŠK Zrinjski igra se u nedjelju na stadionu Tušanj od 20 sati i 30 minuta, uz izravan prijenos na BHT1.

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*