Svečano otvorenje Centra za ples i rekreaciju Tuzla

Svečano otvorenje nesvakidašnjeg mjesta za rekreaciju, ples i zabavu bit će upriličeno u ponedjeljak, 02.09.2019 godine od 17,00 do 21,00 sat, kada će Centar za ples i rekreaciju na zabavan način obilježiti početak ove priče. Ne želeći da to bude obično otvorenje, odlučili su da taj dan bude potpuni dan za njihove polaznike i goste ističu iz Centra i dodaju: “To znači da će svi koji dođu moći besplatno isprobati sve naše programe i na taj način odlučiti koji je najbolji vid zabave i rekreacije za njih. Naravno, tu će biti i naša ekipa za sva pitanja koja budu imali, a naši polaznici različitih programa da pokažu jednu realnu sliku kako sve izgleda na našem treningu. Atmosferu i energiju ćemo tako najlakše predstaviti“ , kazali su iz Centra za ples i rekreaciju.

Mnoštvo različitih programa je zastupljeno u ovom Centru i potpuno su prilagođeni svim uzrastima. Plesno sportske aktivnosti namijenjene su predškolskom uzrastu, učenicima, studentima, zaposlenim osobama, zatim su tu sadržaji namjenjeni isključivo ženskoj populaciji, osobama sa posebnim potrebama, te osobama treće starosne dobi.

Centar za ples i rekreaciju ustvari promoviše pozitivan stav prema sebi i okolini, aktivan život i pokret, promišljanje, informiranost o navikama i životnim praksama koje pomažu u svakodnevnom životu.

Odlična vijest je i da nakon što odlučite postati član Centra za ples i rekreaciju učestvujete i u dvije vrijedne nagradne igre – putovanje za dvoje iizrazito kvalitetan bicikl! Za svečano otvorenje Centra za ples i rekreaciju bit će Vam potrebne isključivo čiste patike. Dobro raspoloženje, zanimljivi programi i piće za osvježenje će čekati na vas.

Otvorenje je u prostorijama Centra za ples i rekreaciju, JU Centar za kulturu, stari Dom mladih.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*