Nick Vujičić 26. oktobra u Mostaru i Sarajevu, dan poslije u Banjoj Luci

Najpoznatiji svjetski motivacijski govornik Australac Nick Vujičić još prije nekoliko mjeseci najavio je dolazak u Bosnu i Hercegovinu.Bilo je poznato da će tom prilikom Nick posjetiti Sarajevo, Mostar i Banju Luku, a sada su otkriveni i termini.

Naime, zanimljivo je da će popularni Nick na isti dan, tačnije 26. oktobra, održati predavanja u Mostaru, koja su zakazana za 11 sati, nakon čega putuje za Sarajevo, gdje će gostovati u 19 sati. Dan poslije, 27. oktobra, Nickova predavanja će moći slušati i publika u Banjoj Luci u 19 sati.

Nick je rođen bez ruku i nogu, ali i bez granica. Poznat je kao čovjek koji je svoje fizičke nedostatke pretvorio u prednosti. On živi svoj život s radošću na kojoj mu većina fizički zdravih ljudi može samo zavidjeti i upravo o tome priča publici.

“Kada ste u iskušenju da napustite svoje snove, natjerajte sebe da pokušate još samo jedan dan, jednu sedmicu, još jedan mjesec, još jednu godinu… Bit ćete iznenađeni onim što se dešava kada konstantno odbijate da odustanete”, kazao je Vujičić u nedavnom intervjuu za Klix.ba. 

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*