Muškarac sjekirom teško povrijedio mladića u Kiseljaku kod Tuzle

U fizičkom obračunu koji se sinoć dogodio u mjestu Kiseljak nadomak Tuzle teško je povrijeđen 17-godišnji mladić, potvrđeno je za Klix.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK). Iz Operativnog centra MUP-a TK za Klix.ba su kazali da je o ovom događaju policiju sinoć u 20:50 sati obavijestio dežurni medicinar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli.

“U prijavi je navedeno da je 17-godišnjak iz Tuzle zatražio ljekarsku pomoć te da je on napadnut od muškarca incijala L.R. Nakon ukazane medicinske pomoći 17-godišnjak je prevezen na Odjeljenje ortopedije i traumatologije u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede”, precizirali su iz Operativnog centra MUP-a TK.

Mladić je potom prevezen u odjel hirurgije Klinike za kardiovaskularne boelsti gdje je zadržan na daljem liječenju.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, mladiću su teške tjelesne povrede nanesene sjekirom, a razlog fizičkog obračuna za sada nije poznat.

O događaju je obavješten dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj su na mjestu incidenta obavili službenici Policijske stanice Zapad i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*