Loše vijesti iz Italije: Pjanić se povrijedio i napustio igru u prvom poluvremenu

Veznjak reprezentacije BiH Miralem Pjanić povrijedio se u meču 3. kola italijanske Serije A protiv Fiorentine zbog čega je prije kraja prvog poluvremena morao napustiti teren. Pjanić je povredu doživio u prvom poluvremenu utakmice protiv Fiorentine, a iako je pokušao odigrati makar prvih 45 minuta, bol u mišiću desne noge je ipak bio prejak pa je u 44. minuti napustio teren i umjesto njega u igru je ušao Bentacur.

Trener Stare dame Maurizio Sarri u prvom poluvremenu je morao napraviti još jednu prinudnu izmjenu, a u osmoj minuti umjesto povrijeđenog Coste u igru je ušao Bernardeschi.

Pjanić je za 45 minuta provedenih na terenu uspio dobiti žuti karton, a treba reći da je Juventus odigrao jako loše prvo poluvrijeme u kojem nije uspio napraviti gotovo nijednu pravu priliku.

Stepen povrede Miralema Pjanića će vjerovatno biti poznat danas u toku dana, eventualno sutra, a iskreno se nadamo da ona nije ozbiljnije prirode i da će srce vezne linije nogometne reprezentacije BiH biti spreman za susrete protiv Finske i Grčke.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*