Prodaja ulaznica za utakmice Zmajeva protiv Finske i Italije počinje u petak

Reprezentacija BiH će posljednje dvije domaće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine odigrati na stadionu Bilino polje u Zenici sa selekcijama Finske (12. oktobar u 18:00 sati) i Italije (15. novembra u 20:45 sati). Nogometni savez je blagovremeno započeo organizacione pripreme za ove dvije utakmice, koje su uključivale plan prodaje i distribuciju ulaznica. Cijene ulaznica za obje utakmice su: Zapad 30 KM, Istok 20 KM, Sjever i Jug 10 KM.

Prodaja će se, u skladu s odgovarajućim standardima FIFA-e i UEFA-e, vršiti u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije Centrotrans. Jedna osoba može kupiti po dvije ulaznice za svaku utakmicu (Finska i Italija), sveukupno četiri za obje utakmice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta.

Prodaja ulaznica za kvalifikacione utakmice počinje u petak u 9:00 sati.

Osim domaćih utakmica, Zmajevi 15. oktobra igraju utakmicu osmog kola protiv selekcije Grčke na OACA stadionu. NS BiH kao i Fudbalska Federacija Grčke neće direktno vršiti prodaju ulaznica za ovu utakmicu, ali će nadgledati online preceduru kupovine.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*