Kaliopi najavila jesenju turneju u 9 BH gradova

Regionalna muzička zvezda Kaliopi boravila je nedavno u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, družeći se sa svojim fanovima , ali i prijateljima iz medija, najavljujući početak velike bosanskohercegovačke turneje u devet gradova.

Turneja počinje 4. oktobra u Mostaru, a nastavlja  koncertima u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Doboju, Banjaluci, Bijeljini i Brčkom, od 5. Do 11. oktobra.

Ovaj devetodnevni muzički karavan svoje će proputovanje kroz Bosnu i Hercegovinu završiti 13. oktobra koncertom u Travniku.

U susret velikoj turneji Kaliopi nije krila zadovoljstvo zbog ponovnih susreta sa dragim ljudima u mjestima gdje je već bila, ali i zbog novih gradova u kojima će nastupiti po prvi put.

Volim ovu zemlju i ljude… I  beskrajno sam zahvalna što mi je dozvojeno da se ovdje osjećam kao kod svoje kuće.

Publika u Bosni i Hercegovini osjeća moje emocije utkane u pjesmama,  kao  i na mojim nastupima.. Velika je to ljubav između nas i za sigurno mogu reći da  je naša  veza neraskidljiva… Jedva čekam 4-ti Oktobar, kada će ova priča krenuti iz Mostara i nastaviti iz grada u gra , gdje ćemo dijeliti život kroz pjesmu. Ja sam jedna istinski sretna žena.» – istakla je Kaliopi.

Ulaznice za koncerte Kaliopi u bh gradovima možete pronaći na blagajnama dvorana i u sistemu kupikartu.ba. Producent turneje je Agencija «Zeus» iz Tuzle.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*