Velika proslava trećeg rođendana Bingo City Centera u Tuzli

Bingo City Center slavi treći rođendan od 9. do 11. novembra 2019. godine pod sloganom: BCC slavi treći, darovi sve veći! Da je uistinu tako, potvrđuje velika rođendanska nagradna igra i koncert koji će biti nezaboravan za brojne posjetitelje Bingo City Centera. U subotu 9.11. nastupit će regionalna pop zvijezda- Saša Kovačević!

U rođendanskoj nagradnoj igri moguće je učestvovati do 9. 11, najkasnije do 15,30. Za učešće je potrebno obaviti kupovinu u vrijednosti od 50 KM u Bingo City Centeru. Već stotine kupaca je osvojilo dnevnu nagradu od 50 KM, a na sam dan rođendana, tri sretna dobitnika će osvojiti po 3.333 KM. Na rođendanskoj proslavi, posjetitelje očekuje i zabava za djecu, DJ te neizostavna rođendanska torta.

Izvlačenje glavnih nagrada upriličit će se u 17,00 sati. Koncert Saše Kovačevića počet će u 18,30. Ulaz je besplatan za sve, jer kad BCC slavi treći, darovi su sve veći! 

Podsjećamo, Bingo City Center otvoren je 11. novembra 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglana, Cinestar kino sa pet dvorana, restorani i kafei, te je već tri godine omiljeno mjesto za shopping, zabavu i druženje u sjeveroistočnoj Bosni, ali i šire.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*