Struja.ba vam pomaže: Odlučite od koga i po kojim cijenama možemo kupovati električnu energiju!

Od 01.01.2015 godine počinje liberalizacija tržišta električne energije i građani Bosnie i Hercegovine će moći da biraju povoljnijeg snadbjevača električne energije i samim time uštede novac.

Centar za razvoj i promociju tržišta AGENDA je građanima BiH omogućila da putem stranice www.struja.ba dobiju sve informacije o aktualnim snadbjevačima, njihovim cijenama električne energije kao i mogućnost zahtjeva za promjenu električne energije od odabranog snadbjevača.

Pored cijene električne energije koja je i najaktualnija tema ovih dana putem web stranice struja.ba možete pratiti vijesti o tržištu električne energije , obavijesti regulatornih agencija FERK , DERK , RERS i vijesti, koje su kompanije potpisale ugovore o sbadbijevanju električne energije sa novim snadbjevačima.

Web stranica za informisanje građana Bosne i Hercegovine o tržištu električne energije „ struja.ba „ je jedina web stranica u BiH gdje se građani mogu informisati o snadbjevačima i cijenama električne energije kao i poslati zatjev za promjenu snadbjevača.

O samom projektu se sa pohvalama oglasila Evropska komisija za liberalizaciju tržišta električne energije „ ECRB „ kao i domaće regulatorne agencije kao što je FERK.

„Ostaje na građanima Bosne i Hercegovine da sami odluče od koga i po kojim cijenama će da kupuju električnu energiju a struja.ba će im pružiti sve moguće informacije kako bi mogli donijeti odluku i mogućnost prelaska na drugog snadbjevača putem par klikova na stranici !“ rekli su nam iz Centra za razvoj i promociju tržišta AGENDA.

(TI)

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*