Astrolozi upozoravaju: Ovo će biti najgori dani u 2020. godini

Godina koja je pred nama bit će vrlo zanimljiva ako je suditi po predviđanjima astrologa. Triput će Merkur biti retrogradan, a mnoga susretanja i preklapanja planeta donose i brojne nevolje. Pripremite se za dane koji dolaze i naoružajte se strpljenjem.

12. siječnja – Merkur, Saturn i Pluton u Jarcu

Ovo poravnanje pada točno poslije pomračenja Mjeseca 10. siječnja i donosi mnogo drame na samom početku godine. Moguće su svađe.

23. ožujka – Mars i Pluton u Jarcu

Pripremite se da budete opsednuti ostvarenjem vaših ciljeva, ma kakvi oni bili. To će nažalost značiti da ćete morati stati na žulj nekome od kolega ili prijatelja. Bit će i nekih trzavica u ljubavnim vezama.

31. ožujka – Mars i Saturn u Vodenjaku

Energija u ovom periodu činit će nas odlučnijima ne samo da osvojimo svijet već i da nametnemo drugima naše mišljenje i uvjerenja. Možda bi bilo bolje da se toga dana držimo podalje od društvenih mreža.

13. lipnja – Mars i Neptun u Ribama

Očekujte zastoj na svim poljima ovoga dana.

13. kolovoza, 9. listopada i 23. prosinca – Mars u Ovnu susreće Plutona u Jarcu

Kako Mars postaje retrogradan na jesen 2020. imat ćemo tu nesreću da se susretnemo s ovom energijom tri puta ove godine. Moguće je da ćemo tih dana biti sebični više no što je to podnošljivo.

21. prosinca – Jupiter i Saturn u Vodenjaku

Ovakav tranzit događa se jednom u 19 godina. Ujedinjene, ove planete stvaraju prirodnu ambivalentnost kada djeluju zajedno. Čine nas nesigurnima kada je u pitanju naša budućnost i stvaraju tenziju u partnerskim odnosima.

31. prosinca – Venera u Strijelcu s južnom polovicom Mjeseca

Izgubit ćemo se u ljubavi. Ovaj položaj planeta učinit će da se osjećamo bolesni od ljubavi i financijski nestabilni, piše Cosmopolitan. Bit ćemo zaglavljeni u prošlosti i vjerojatno ćemo tugovati za nekim od bivših partnera, a možda ćemo i napraviti nekoliko financijskih grešaka i obavezati se pogrešnoj osobi, prenosi SuperŽena.

*Horoskopske savjete i objave ne treba shvaćati previše ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode

N1

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*