(VIDEO) “Na kafi sa”: Samir Sinanović – Same o svojoj prvoj pjesmi “Novi dan”, bendu Full House, radu sa Amelom Ćurićem, “Jutru”…

Svi volimo muziku i od najranije dobi uživamo u čarima koje nam muzika nudi. Muzičarima je često zahtjevno pronaći svoje mjesto pod muzičkim nebom, zbog mnoštva sadržaja koje imamo u moru muzičke produkcije, i zbog toga nas uvijek obraduje kada vidimo uspjeh naših izvođača.

Tuzlak Samir Sinanović – Same je dugi niz godina u muzičkim vodama – oko 15 godina svira u bendu Amela Ćurića, sarađivao je i sa još nekim bh. muzičkim umjetnicima, a na lokalnom nivou je dio postave koja je bila uključena u kreiranje novog albuma benda “Jutro”.

Često ga imate priliku slušati i gledati u tuzlanskim lokalima, ali ga oni koji vole energičniji i tvrđi zvuk, odlično poznaju po Full House bendu, kojeg ste imali priliku slušati, između ostalog, na Zimskom gradu u Tuzli pred kraj godine.

Same je objavio svoju prvu autorsku pjesmu pod nazivom “Novi dan”, u kojoj je zadržao svoju energiju po kojoj je prepoznatljiv.

Opširnije u video prilogu:

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*