Nove medalje za članove STK “Kreka” Tuzla

Prošlog vikenda u prostorijama STK “Kreka” Tuzla održao se veći broj ekipnih takmičenja. Stonoteniski klub “Kreka” Tuzla bio je domaćin u subotu za održavanje ekipnog prvenstva za najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje, te ekipnog prvenstva za juniore i juniorke. Prije početka ekipnog prvenstva STK “Kreka” Tuzla je imao ambicije i ciljeve za osvajanje medalja, što se i ostvarilo.

U kategoriji najmlađih kadetkinja u sastavu : Đulović Nađa, Lovrić Lana i Smajilbašić Amila, STK “Kreka” je osvojio prvo mjesto, pa je trofej i najsjajnije odličje za tu kategoriju ostalo u Tuzli.

 Stonoteniski klub “Kreka” Tuzla pokazao je sjajne rezultate i u kategoriji Najmlađih kadeta, osvojivši medalje srebrene boje i sjajno drugo mjesto. U navedenoj kategoriji, za STK “Kreka” Tuzla igrali su :Muratović Adi i Ćurak Adrijan.

U kategoriji Juniorki za STK “Kreka” Tuzla nastupile su : Lovrić Ema, Smajilbašić Ajla i Đulović Nađa te su sjajnom igrom obezbjedile bronzanu medalju i treće mjesto.

 Nedjelja je bila rezervisana za odigravanja ekipnog prvenstva za Kadete i Kadetkinje. Stonoteniski klub “Kreka” Tuzla obezbijedio je drugo mjesto i srebrene medalje kako u muškoj tako i u ženskoj kadetskoj konkurenciji. U kategoriji kadeta ekipu STK “Kreka” su sačinjavali Fazlić Kerim, Hanić Azur i Faković Tarik, dok su za ekipu kadetkinja igrale Smajilbašić Ajla i Đulović Nađa.

(RTv7/STK “Kreka”)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*