Servisne informacije za 18. februar: Prekid u isporuci toplotne energije u cijelom gradu

I ovoga jutra od dežurnih službi u našem gradu prikupili smo servisne informacije koje glase:

U protekla 24 sata javni red i mir nije narušavavan, evidentirano 7 krivičnih djela, dogodilo se 6 saobraćajnih nesreća, teške tjelesne povrede zadobilo 1 lice, a lake 4 lica., saopćeno je iz Mupa TK.

Kako smo saznali iz Službe hitne medicinske pomoći Tuzla, građanima je pruženo 228 zdravstvenih usluga.

Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla su u protekla 24 sata obavili 1 tehničku intervenciju, gasili 1 požar na automobilu kod SKPC Mejdan, te intervenisali na jednom požaru niskog rastinja na Dedinom Brdu.

Iz Preduzeća “Vodovod i kanalizacija” obavještavaju da će danas korisnici usluga do okončanja radova na cjevovodu biti bez vode. Riječ je o ulicama 18 Hrvatske Brigade od br. 5 do br. 45, zatim Meme Suljetovića, Alije Ibrića, Admira Dedića, Sulejmana Aličića, Osmana Hurića, Solanska, Save Kovačevića, Damira Hadžibeganovića, Rudolfa Vikića, Fikreta Salihovića te Tržni Centar Robot.

Zbog sanacije curenja magistralnog vrelovoda u blizini Termoelektrane Tuzla, JP Centralno grijanje Tuzla obavještava korisnike da će izvršit planski prekid u isporuci toplotne enerije za cijeli grad. Očekuje se da će do kraja dana grijanje biti uspostavljeno, saopćio nam je dežurni operativni u ovom preduzeću.

Uredan je odvoz smeća, kažu u JKP Komunalac Tuzla.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*