MILAN, ITALY - NOVEMBER 25: Eros Ramazzotti attends 'Che Tempo Che Fa' Italian TV Show on November 25, 2012 in Milan, Italy. (Photo by Stefania D'Alessandro/Getty Images)

Ramazzotti pozdravio prijatelje u BiH: Uspjet ćemo zajedno i zagrliti jedni druge jače nego ikada

Poznati italijanski pjevač i kantautor Eros Ramazzotti uputio je poruku podrške svim Bosancima i Hercegovcima koji su proteklih dana zatvoreni u kućnoj izolaciji ili karantinu.”Zdravo Sarajevo, zdravo prijatelji Bosne i Hercegovine. Želim vam poslati pozdrav i reći da ćemo uspjeti svi zajedno. Vratit ćemo se da zagrlimo jedni druge jače nego ikada i da se držimo u velikom zagrljaju”, poručio je Ramazzotti prilikom gostovanja na Radio Italia.

Podsjećamo, emisija Radio Italia realizira se u saradnji sa Ambasadom Italije u BiH, a emitira se svake srijede putem Radija Sarajevo. Ove srijede gost emisije bio je jedan od najpoznatijih italijanskih pjevača.


Kao i brojni drugi izvođači, i Ramazzotti je ove godine morao otkazati brojne koncerte i nastupe. Njegovi fanovi nadaju se kako će im kasno ljeto 2020. ili barem iduća godina donijeti nove susrete s Ramazzottijem. Ostaje da vidimo hoće li se možda i publika u BiH moći radovati koncertu italijanskog šarmera.

Klix.ba

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*