Servisne informacije za 27. oktobar: Bez vode nekoliko naselja

Iz MUP-a TK nam je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen četiri puta. Evidentirano je izvršenje 12 krivičnih djela.

Dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća. U tri nesreće jedno lice zadobilo je teške tjelesne povrede, a o stepenu povreda ljekari se nisu izjasnili za dvije osobe. Dogodile su se saobraćajne nesreće sa materijalnom štetom.   

Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 169 medicinskih usluga.

Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata gasili su jedan požar na  kontejneru te su imali i jednu tehničku intervenciju.

JP “Vodovod i kanalizacija” Tuzla za danas je najavilo obustavu u vodosnabdijevanju od 08 do 12 sati u ulicama Maršala Tita, II Tuzlanske Brigade, 2. Oktobra, Dragiše Trifkovića, Šetalište Slana Banja, Kulina Bana do Ine, Mirze Delibašića, Petra Kočića, Kralja Tvrtka, i Turalibegova zbog radova na rekonstrukciji vodovodnih cijevi. Također, obustava vodosnabdijevanja od 08 sati do okončanja radova u ulicama od Tužilaštva do zgrade Soda So. Obustava vodosnabdijevanja i u Rudarskoj ulici od broja 23 do broja 41 radi rekonstrukcije cjevovoda od 08 sati do 15 sati.

Iz JKP “Komunalac” Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*