Novak Đoković za prvo mjesto na kraju 2020. godine igra protiv Borne Ćorića

Srbijanski teniser Novak Đoković kaže da je imao sreće u prvom setu meča protiv sunarodnjaka Filipa Krajinovića u meču 1. kola ATP turnira u Beču, a u narednom meču prvi reket svijeta sastaje se protiv Hrvata Borne Ćorića. Đoković je do pobjede došao rezultatom 2:0 u setovima, a iako je drugi riješio bez većih problema rezultatom 6:3, u prvom setu imao je puno problema i do vodstva od 1:0 došao je tek nakon tie-breaka, iako i sam kaže da je imao puno sreće.

“Teško je igrati protiv nekog koga ovako dobro znate. Filip i ja se dugo poznajemo, a kada je tako, onda je i pritisak veći. On vrlo dobro zna moju igru, ali znam i ja njegovu, trenirali smo nekoliko puta prije dolaska u Beč i moram reći da nam žrijeb nije bio naklonjen”, rekao je Novak i nastavio:

“Filip je bio bolji od mene u prvom setu, imao je svoje šanse, ali promašio je smeč na 6:6 u tiebreaku i na kraju sam ja dobio set. Iskreno, imao sam sreće. Poslije sam dodatno podigao nivo svoje igre i na kraju pobijedio. Sve što sam rekao vama, rekao sam i Filipu na mreži”, istakao je Đoković.

Ukoliko Đoković na kraju bude bolji od Ćorića, onda će osigurati prvo mjesto na ATP listi na kraju ove godine.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*