Ovo će biti najsretniji horoskopski znak u 2021.

Stigla nam je nova godina, za koju se svi nadaju da će im biti sretnija od 2020. Ako je vjerovati horoskopu, ta će se želja ispuniti Vodenjaku.

Astrolozi na stranici MindBodyGreen tvrde da će Velika konjunkcija koja se dogodila 21. prosinca 2020. Vodenjacima donijeti sreću u 2021. Tog su se dana Jupiter i Saturn najviše približili jedan drugome u posljednjih 400 godina te ušli u znak Vodenjaka.

“Filozofski Jupiter otvara naše umove, a Saturn stvara strukture kako bi naše misli bile opipljivije. Na krilima liberalnog Vodenjaka kreće revolucija”, najavljuju astrolozi.

Zbog toga će Vodenjaci pokazati svoju maštovitu, avanturističku stranu više nego ikad prije.

“Velike promjene i nove životne strukture su u njihovoj budućnosti. Vodenjaci, nalazite se na pravoj stranici svoje životne knjige, što će biti jako uzbudljivo”, dodaju astrolozi.

Po svojoj prirodi Vodenjak je inovativni znak koji razmišlja o budućnosti sa željom da postigne boljitak društva. Oni su znanstvenici, inženjeri i učitelji. S Jupiterom i Saturnom u svom znaku, 2021. osjetit će zamah kreativne energije i pozitivnog razmišljanja te oživjeti svoje altruističke ideje.

Kako bi maksimalno iskoristili sve što im 2021. donosi, morat će ostati otvorena uma. Mozak će morati održavati bistrim, a smirenje bi mogli naći u meditaciji i korištenju tehnika disanja. Zdrava prehrana s cjelovitim žitaricama nikad u njihovim životima nije bila važnija. Astrolozi im savjetuju da izbjegavaju alkohol i kofein te da prate koliko jedu i spavaju, naročito oko 26. ožujka, 19. studenog i 4. prosinca.

“Mogli biste se osjećati prilično energično ove godine. Iako se osjećate poput zvijeri, budite nježni prema svojim zglobovima kako vas ozljeda ne bi usporila”, savjetuju astrolozi.

Sreća bi Vodenjake mogla pratiti i u ljubavi. Najsretniji dan za to je 10. lipnja, kažu iz Indexa.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*