(Video) U Tuzli danas o kampanji „Super mame nisu same!“

Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih bolesti „PIPOL“ povodom nastupajućeg Međunarodnog dana žena, realizuje kamapanju „Super mame nisu same“ u sklopu programa psihosocijalne pomoći i podrške majkama djece oboljele i izliječene od raka.

Kampanja „Super mame nisu same!“ namijenjena je majkama djece oboljele i  izliječene od raka, čija borba za ozdravljenje i oporavak djeteta traje 24 sata na dan,   365 dana  u godini, neumorno, bez prestanka, zbog čega zaslužuju podršku.

Realizaciju kampanje „Super mame nisu same“ možete podržati  donacijom higijenskih ili vitaminskih potrepština (vitamini, šamponi, kupke, tuferi, roll on dezodoransi ili dezodoransi u spreju, sredstva za održavanje lične i higijene usta, kreme za njegu lica i tijela i slično), dekorativne kozmetike (BB kreme, maskara, rumenilo, sjenila i olovke za oči, ruževe, korektore za lice i slično) ili asesoara (nakit, šalovi, marame…).

Kampanju možete podržati i uplatom donacije na transakcijski račun broj: 33863 022 00 84 3330 (Uni Credit bank) sa naznakom: Kampanja „Super mame nisu same“ ili putem PayPal-a: udruzenje_pipol@hotmail.com. Pozivnom na humanitarni telefon broj 090 291 006 donirate 2 KM za ovu kampanju. Kampanja će trajati do 08.03. do kada će prikupljati poklone podrške za „Super mame“, koji  će biti spakovati u pakete iste odnosno približno iste vrijednosti,  nakon čega će biti uručeni  8.marta mamama koje se nalaze na intenzivnom bolničkom liječenju sa svojim mališanima, a nakon toga i mamama djece i mladih koji se nalaze na kućnom liječenju i oporavku.

(rtv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*