Pomama za filmom “Pedeset nijansi-siva” u svijetu

Za film “Pedeset nijansi – siva” u pretprodaji je već prodato nevjerovatnih 2.75 miliona karata u 39 zemalja svijeta.

Podsjećamo da je ovaj film na repertoaru našega Kaleidoskopa 12. februara.

Inače, “Pedeset nijansi sive” je jedna od najprodavanijih knjiga u svijetu u posljednje tri godine, a dobila je svoju dugo očekivanu ekranizaciju.

E.L. James 2011. je godine izdao roman koji je svojom eksplicitnom, šokantnom i nadasve šarmantnom prirodom osvojio čitatelje širom svijeta, a kako će to izgledati na velikom ekranu, tuzlanska publika će imati priliku vidjeti iduće sedmice, baš kada i publika širom svijeta.

Kada studentica književnosti Anastasia Steele ode intervjuirati mladoga poduzetnika Christiana Greya, upozna lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca. Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uslovima…
Režiser: Sam Taylor-Johnson
Glavne uloge: Dakota Johnson i Jamie Dornan

Pretprodaja ulaznica za projekcije filma 12., 13., 14., i 15.02. u terminima od 18:30 i 21:00 sati!

I u Srbiji i Crnoj Gori vlada pomama za kartama za premijeru ovog naslova i distributerska kuća Taramount film zbog nezapamćenog interesovanja konstantno uvodi nove projekcije u bioskopima.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*