Otvoren korisnički centar BIHAMK-a

Povodom obilježavanja 69 godina postojanja, Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) danas je u Sarajevu svečano pustio u promet novi Korisnički centar, čime je broj operatera povećan sa devet na 20.

Predsjednik UO BIHAMK-a Rasim Kadić rekao je da u posljednjih desetak godina bilježi stabilan rast i konstantna ulaganja u razvoj novih usluga.
“Korisnički centar će, uvjeren sam, poboljšati usluge koje pružamo svim građanima kojima je potrebna asistencija na putu”, kazao je Kadić.

Direktor BIHAMK Asistencija d.o.o. Elvedin Hasanović pojasnio je da je u sklopu ove investicije, vrijedne oko 150.000 KM, urađena kompletna rekonstrukcija i proširenje server sale i svih serverskih kapaciteta, odnosno hardverske i softverske podrške, kao i agregata,
Korisnički centar zvanično je pustio u rad predsjednik Koordinacijkog foruma auto-moto klubova Srednje i Istočne Evrope (COFO) i potpredsjednik Svjetske automobilističke Federacije (FIA) za regiju Evropa Danijel Starman.
On je ocjenio da je BIHAMK jedan od najbolje organizovanih klubova u regiji, te da otvaranje novog Korisničkog centra predstavlja značajan korak u pružanju još kvalitetnije usluge vozačima , a sve u funkciji sigurnog prometa.

“U FIA-i smo zadovoljni što je BIHAMK veoma aktivan, te što je u prošloj godini premašio brojku od 41.000 članova. Otvaranjem ovog centra ispunjava se strategija FIA-e da u svakoj zemlji naši članovi imaju vrlo kvalitetnu uslugu”, dodao je Starman.

( Indikator.ba/rtv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*