Vjenčali se Džoni Dep i Amber Herd

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova vjerenica, glumica Amber Herd vjenčali su se u utorak u Los Anđelesu,pišu američki tabloidi ”Pilp” i ”Ju Es Vikli”. Vjenčanje je održano u Depovoj kući u Vest Holivudu.

Na vjenčanje su pozvana Depova djeca iz njegove veze s francuskom glumicom i pjevačicom Vanesom Paradi – Lili-Rouz (15) iDžek (12).

Džoni Dep (51) i Amber Herd (28) vjereni su godinu dana, a Dep je u junu 2012.objavio da se razilazi od Vanese Paradi. Sa njom je živio 14 godina.

Tada su mediji špekulisali da postoji ljubavna veza između Depa i Amber Herd s kojom se upoznao na snimanju filma “Dnevnici ruma” iz 2011.godine.

Džoni Dep dobitnik tri Oskara, poznat je po ulogamaneobičnih i ekscentričnih likova kao što su junak filma “Svini Tod”:” Pakleni berberin iz ulice Flit”,Džek Sparou u serijalu “Pirati sa Kariba” i Vili Vonka u filmu “Čarli i fabrika čokolade”.

Amber Herd je glumila u filmu “Zombiland”, 2010 godine. U govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna.

(BHRT)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.