Menadžment Binga na ispomoći kolegama: Uposlenici će Bajram provesti s porodicama

Nešto manje od 24 sata nas dijeli od ramazanskog Bajrama, koji obilježavaju pripadnici islamske vjeroispovijesti širom svijeta. Bajramske pripreme tradicionalno započinju nekoliko dana ranije,  pripremom bogatih trpeza, oko kojih će se okupiti porodice i prijatelji, uz tradicionalna jela i slastice. Vrijeme Bajrama vrijeme je i veselja za one najmlađe, koje očekuju pažljivo birani pokloni.

Ovo je vrijeme i intenzivnije posjete trgovinama, jer pripreme podrazumijevaju i  nabavke različitih artikala. Tako su, u susret ovogodišnjem Ramazanskom bajramu, podršku kolegama u maloprodaji pružili menadžment kompanije Bingo te zaposleni iz uprave. Oni su zajedno sa svojim kolegama u maloprodaji osigurali dostupnost raznovrsnih proizvoda na policama za građane širom BiH.

Ovom neobičnom praksom, Bingo, kao najveći lanac trgovina u BiH, potvrđuje svoju opredijeljenost za postavljanje trendova, kako u poslovanju, tako i u sferi interne komunikacije.
Ukoliko svoju nabavku još uvijek niste obavili,  iz Binga podsjećaju da to učinite čim prije,  jer više od 180 Bingo poslovnica neće raditi na prvi dan Ramazanskog bajrama.

Na linku  https://bit.ly/3f4LSC0 možete pogledati spisak trgovina koje neće raditi na dan Bajrama 13.05.2021. godine.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*