Zvjezdana noć Slobode okupila veliki broj privrednika iz TK

U petak je u hotelu Salis u Tuzli upriličena “Zvjezdana noć Slobode”.

Cilj održavanja ove večeri bio je predstaviti rezultate rada kluba u proteklom periodu te govoriti o trenutnoj situaciji i planovima za budućnost.

Bilo je ovo veče ispunjeno pričama o uspjehu i ljubavi prema svom gradu, a osim velikog broja privrednika, prisustvovali su i gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović i premijer Tuzlanskog kantona Kadrija Hodžić.

Istaknuli su da je Sloboda klub koji pripada ovom gradu i koji zaslužuje podršku. Pokazali su to i postignutim dogovorom između Grada i Kantona o planovima za uređenje istočne tribine na stadionu Tušanj. Kažu da je ovo prvi put da i Grad i Kanton djeluju zajedno kada su u pitanju ovakvi projekti.

Uz gradonačelnika i premijera, prisutnima su se obratili i predsjednik kluba Elmir Šećerbegović te kapiten Amar Beganović. Govorili su o tome koliko je bitna podrška jednom klubu da bi uspio.

Kazali su i da Sloboda ove godine više nego ikada ima priliku da zablista s obzirom na to da Uprava kluba ima visoke ambicije, a rezultati ne izostaju ni na terenu jer su prvotimci visoko pozicionirani na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prisutni gosti su kazali da je vidljiv napredak kluba u svakom segmentu, te da znaju da samo zajedničkim snagama Sloboda može biti vraćena na mjesto koje joj pripada.

Upravni odbor, stručni štab, ali i svi drugi članovi crveno – crne porodice su zahvalni na večeri tokom koje smo dobili veliku podršku ali i vjetar u leđa za nastavak širenja pozitivnih promjena na koje će ne samo Tuzla i Tuzlanski kanton, nego cijela sjeveroistočna Bosna biti ponosna.

(tuzlainfo)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*