‘Putin je pijana lijenčina, mačista koji igra na sigurno. A i mlatio je suprugu’

O ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu Nijemci su snimili dokumentarni film u kojem iznose njegov “prljavi veš”. Između ostalog, u dokumentarcu ga se naziva i “pijanim pipkačem”

Ruski predsjednik Vladimir Putin (62) ‘užasava’ se starenja i podvrgnuo se faceliftingu kako bi dobio “mladenački, dinamičan izgled”, navodi se u dokumentarcu. Isti dokumentarac tvrdi da je Putin tukao i svoju bivšu suprugu Ljudmilu te da ima “nevjerojatne zablude o kontroli”, prenosi Daily Mail.

Ima tu i bizarnih tvrdnji, poput one da spava do podne te da radi isključivo u poslijepodnevnim satima, nakon što doručkuje svježi sir. Voli toplo-hladne kupke te vježbanje u teretani opremljenoj vrhunskom američkom sportskom opremom kako bi držao svoju figuru besprijekornom.

Prema jednom obavještajnom izvoru sa Zapada, koji se navodi u istom dokumentarcu, Putin je navodno dao napraviti i facelifting 2010. godine.

Dokumentarac tvrdi i da Putin redovito kasni na sastanke. “Čak je i englesku kraljicu natjerao da ga čeka pola sata, a svoje ministre i nekoliko sati”, kaže jedan izvor iz Kremlja.

Njemačka TV kuća ZDF nazvala je dokumentarac o Putinu, “Putin the Man” i to je priča o dječaku iz siromašnog dijela St. Peterburga, koji napreduje do mjesta špijuna u KGB-u.

U periodu između 1985. i 1990. godine, opisivan je kao “pijana ljenčina”, dok je vodio terenski ured KGB-a u Dresdenu, u bivšoj Istočnoj Njemačkoj. Jedan njegov tada nadređeni kolega tvrdi kako je bio “špijun za stolom, mačist koji igra na sigurno”.

U istom periodu neki njegovi bivši kolege se prisjećaju kako se ponašao razuzdano i po rođendanskim zabavama, gdje je jednu kolegicu na rođendanskoj proslavi njezinog oca snažno zgrabio i obljubio je i grlio. Kolege iz KGB-a tvrde da je volio alkohol.

Bivši djelatnik KGB-a iz Dresdena, koj je i prijatelj Putinove bivše supruge Ljudmile, tvrdi da je nadređenima rekao da Putin zlostavlja svoju suprugu. Podsjetimo, Putin se razveo prošle godine, a u braku s Ljudmilom bio je 2013. godine te s njom ima dvije kćeri.

(DEPO PORTAL)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*