Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica u okviru manifestacije “Zima u Tuzli”

Turistička zajednica grada Tuzle je dana 27.10.2021. objavila Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica u periodu od 10.12.2021. godine do 09.01.2022. godine, a u svrhu podrške i pomoći sektoru poduzetništva i obrta na teritoriji grada Tuzle, sa ciljem kreiranja i obogaćivanja turističke ponude u zimskom periodu u okviru manifestacije „Zima u Tuzli“

Javni poziv sa pratećom dokumentacijom je objavljen na https://tztz.ba/ba/javni-pozivi/.

Ovim Javnim pozivom prikupljaju se prijave za učešće u manifestaciji „Zima u Tuzli“ u periodu od 10.12.2021. do 09.01.2022. godine na Trgu slobode u Tuzli.

Pravo na učešće i korištenje mobilnih kućica imaju:

1) fizička lica koja obavljaju samostalne djelatnosti (obrtničke, uslužne, ugostiteljske djelatnosti, proizvodne) registrovane na području grada Tuzle, kod nadležnog organa za registraciju djelatnosti u Gradskoj upravi Tuzla i koji registrovanu djelatnost obavljaju kao osnovno zanimanje (a u vezi sa pripremom i posluživanjem hrane), te

2) privredna društva (d.o.o.) koja su registrovana na području grada Tuzle, za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva i/ili priprema i posluživanje hrane.

 Putem ovog Javnog poziva ne mogu se prijaviti fizička lica bez registrovane samostalne djelatnosti u oblasti ugostiteljstva i poduzetništva, kao ni subjekti koji imaju status: javne ustanove, javnog preduzeća, organizacije civilnog društva i druga pravna lica.

Prijave za ovaj Javni poziv podnose se na prijavnom obrascu koji se može preuzeti na https://tztz.ba/ba/javni-pozivi/, te u prostorijama Turističke zajednice grada Tuzle.

Prijave sa pratećom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenim kovertama lično ili poštom u Turističku zajednicu grada Tuzle na adresu:

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA TUZLE

Ul. Soni trg broj 8, 75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina

sa naznakom:

„Prijava na Javni poziv za učešće u manifestaciji „Zima u Tuzli“

Javni poziv ostaje otvoren do petka, 05. novembra 2021. do 16:00 sati.

Sve dodatne informacije o načinu i postupku učešća u Javnom pozivu, mogu se dobiti u Turističkoj zajednici grada Tuzle na broj telefona: 035 257 499 ili na e-mail: info@tztz.ba

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*