Klub mladih Tignum 2022: Postani članica!

Nahlin klub mladih “Tignum” raspisuje poziv za prijem novih članica i u ovoj akademskoj godini. Ukoliko želiš unaprijediti svoja znanja i vještine i/ili naučiti nešto novo uz mentorstvo iskusnih predavača/ica, svoje slobodno vrijeme provesti družeći se sa drugim djevojkama i razmjenjivati ideje te učestvovati u društvenom aktivizmu, onda je ovo pravo mjesto za tebe.

Tignum već dugi niz godina pruža podršku mladim djevojkama na njihovom putu usavršavanja kroz mogućnost učestvovanja u raznim projektima iz oblasti ljudskih prava, slobode vjere, socijalnog poduzetništva, IT-a, ekologije i mnogih drugih.

Ukoliko imaš između 18 i 25 godina i zainteresovana si da budeš dio ove priče, prijaviti se možeš OVDJE.

Poziv ostaje otvoren do 18. oktobra 2022. godine.

Klub mladih Tignum je siguran prostor za sve mlade djevojke koje svojim radom i aktivizmom žele mijenjati društvo nabolje. Kroz posebno osmišljen dvogodišnji program imaćeš priliku da unaprijediš lične i profesionalne vještine, aktivno djeluješ u društvu, istražuješ potrebe i probleme zajednice, te učestvuješ u lokalnim i međunarodnim projektima i kampanjama. Također, imaćeš priliku za sklapanje novih poznanstava i prijateljstava koja će trajati duže od ovog programa.
Od tebe očekujemo posvećenost, redovnost i entuzijazam, a mi ti nudimo kvalitetno provedeno vrijeme uz smijeh, učenje, putovanja i još mnogo toga. Stoga ako ti sve ovo djeluje zanimljivo i privlačno, požuri i prijavi se jer broj mjesta je ograničen. 

Poziv ostaje otvoren do 18. oktobra 2022. godine.

NAHLA

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*