Otkriveno zbog čega je oteta dvogodišnja djevojčica u Beogradu

Nakon što je jučer kidnapovana dvogodišnja djevojčica Maša u Beogradu, Telegraf.rs otkriva pozadinu priče zašto su otmičari odlučili da ukradu baš tu djevojčicu.

Telegraf piše kako je Maša oteta kako bi je iskoristili za dobijanja starateljstva nad gotovo identičnim djetetom koje živi u Francuskoj, a čija je majka jedna od otmičarki iz bijelog BMW-a. Samo zahvaljujući nevjerovatnoj akciji beogradske policije suludi plan otmičara je osujećen.

Francuska policija upala je u stan u kojem oni žive i u njemu zatekla dijete koje nevjerovatno liči na otetu Mašu, kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

– Riječ je o ćerki jedne od otmičarki. Troje kidnapera koji su uhapšeni kod Šimanovaca sa otetom Mašom su iz iste porodice. Mišel Sebastijan (46) i njegova supruga Sandrin Goren (40) su se u Srbiju uputili zajedno sa svojom kćerkom Kristel Eje (26) u direktnoj namjeri da otmu devojčicu, koja neverovatno liči na Kristelino dete.

– Naime Kristel je u Francuskoj je u velikim porodičnim problemima. Muž je pokušao u brakorazvodnoj parnici da joj oduzme dijete i dobije isključivo starateljstvo. U želji da dokažu da on nije biološki otac porodica otmičara je skovala pakleni plan: preko interneta su pronašli djevojčicu koja liči na njihovu kćerku i unuku i odlučili su da je otmu, na pravi pasoš njihovog djeteta izvedu iz zemlje, odvedu u Francusku, urade DNK test i na taj način “dokažu” da otac francuskog djeteta zapravo nije pravi, biološki otac, te da na taj način on izgubi pravo na starateljstvo, a da dijete pripadne majci.

(fokus/rtv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*