DOHA, QATAR - NOVEMBER 27: A general view inside the stadium prior to the FIFA World Cup Qatar 2022 Group F match between Croatia and Canada at Khalifa International Stadium on November 27, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Maja Hitij - FIFA/FIFA via Getty Images)

Poznati svi parovi četvrtfinala Svjetskog prvenstva, spektakl otvaraju Hrvatska i Brazil

Svi parovi četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru poznati su nakon što su odigrana dva posljednja duela osmine finala, a ljubitelji nogometa definitivno će moći uživati u četiri spektakularna obračuna.

Četvrtfinale otvaraju Hrvatska i Brazil utakmicom u petak u 16:00 sati. Hrvatska se među osam najboljih plasirala nakon boljeg izvođenja penala protiv Japana, dok je Brazil bio ubjedljiv s Južnom Korejom.

Istog dana u noćnom terminu na teren će igrači Nizozemske i Argentine. Nizozemci su lakše od očekivanog savladali Sjedinjene Američke Države u osmini finala, a većih problema nije imala ni Argentina protiv Australije.

Najveća senzacija osmine finala Maroko svoj meč za plasman u polufinale imat će u subotu u 16:00 sati. Nakon što su izbacili Španiju, novi protivnik bit će im Portugal koji je večeras deklasirao Švicarsku.

Posljednji duel četvrtfinala igra se u subotu u 20:00 sati, a u klasiku se sastaju Engleska i Francuska. Duel podjednako kvalitetnih selekcija sigurno će ponuditi sjajan nogomet te je teško prognozirati ko ima veće šanse za prolaz među četiri najbolje selekcije svijeta.

Parovi četvrtfinala i TV prijenosi:

Hrvatska – Brazil (petak 16:00, BHT1)

Nizozemska – Argentina (petak 20:00, MY TV)

Maroko – Portugal (subota 16:00, MY TV)

Engleska – Francuska (subota 20:00, BHT1)

(klix.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*