Poslije operacije i teških trenutaka glumica primila sjajnu nagradu

Angelina Jolie je početak ove sedmice obilježila viješću da je imala operaciju uklanjanja jajnika i jajovoda.

Završava je na sjajan način, juče je na dodjeli ‘Kids choice awards’ u Kaliforniji dobila nagradu od najdražih fanova, djece.

Kraj nje su na manifestaciji bile njene kćerke, Zahara i Shiloh, a njen širok osmijeh podsjetio nas je na glumicu iz najboljih dana.

Angelina je pobijedila u kategoriji najboljih filmskih zlih likova, glavnom ulogom u ‘Maleficent’.

Glumica iza sebe ima brojne i značajne nagrade, ali ju je ova posebno obradovala. Presretne su bile i djevojčice, pa je uručenje nagrade izazvalo pravu buru emocije u dvorani.

Tokom svog govora zahvale poslala je i važnu poruku svoj djeci koja gledaju popularan show.

‘Htjela sam samo reći, da kada sam ja bila mala, baš kao Maleficent rekli su mi da sam drugačija. Osjećala sam se kao da ne pripadam, bilo je preglasno, pre strastveno, nikada dobro, … no onda sam jedan dan shvatila.

Nešto što se nadam da ćete i svi vi shvatiti. Drugačije je dobro! Tako da se ne morate prilagođavati drugima, budite svoji. Nikada ne pokušavajte biti nešto što niste.

Kada vam neko kaže da ste drugačiji samo se nasmijte i budite ponosni. I kao vaša omiljena zlica još bi dodala – slobodno tu i tamo upadnite u nevolje. To je dobro za vas’, poručila je Angelina.
(MOJportal)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*