Tuzlanski “Menprom” dobitnik priznanja “Stvaratelji za stoljeća”

U okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Jugoistočne Evrope, poseban nezavisni međunarodni Komitet za dodjelu nagrada i priznanja sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i poduzetništvo iz pet zemalja, predložio je i odabrao mesnu industriju Menprom d.o.o. za dodjelu priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi, a koju je direktor kompanije Mensur Alić primio na II Regionalnom samitu preduzetnika Jugoistočne Evrope „300 NAJBOLJIH“ održanom za vikend  Dubrovniku (Hrvatska).

Proces dodjele priznanja se odvijao u tri višemjesečna koraka ( animiranje predlagača, predlaganje kandidata i odlučivanje o laureatima) a od 340 predloženih kandidata iz devet zemalja ( Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Slovenija i Švedska, odlukom Komiteta, Menprom d.o.o. se našao među najboljim u poduzetništvu u Jugoistočnoj Evropi.

Priznanje Stvaratelji stoljeća je pečat na dugogodišnji rad Mesne industrije Menprom, domaće kompanije sa oko 130 uposlenika, većinom mladih visikoobrazovanih i ambicioznih kadrova, koja se konstantno razvija u pozitivnom smjeru, kontinuirano ulaže u unapređenje tehonologije, kvalitet proizvoda ali i u vizuelni identitet kompanije.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*