U sudaru kod Doboja poginuo Rodoljub Milačak

Vozač  vozila “reno megan” Rodoljub Milačak (1961.) poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći na dijelu magistralnog puta Doboj – Rudanka u naselju Bare, saznaje Fena.

Do saobraćajne nesreće je došlo oko 18.45 sati kada su se sudarili automobil kojim je upravljao Milačak i autobus vlasništvo preduzeća “Trebava-ekspres“ iz Doboja, kojim je upravljao Miomir Mišanović (1957.) iz Doboja.

U autobusu je, kako se saznaje, u momentu udesa bila jedna putnica.

Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac, izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač putničkog vozila, koji se kretao iz pravca Doboja, usljed neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad vozilom, prilikom čega je sletio s kolovoza u desnu stranu, a potom, vrativši se na kolovoz desnom bočnom stranom vozila udario u prednji dio autobusa koji se u tom momentu kretao iz suprotnog pravca.

Tijelo preminulog Milačka prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice, gdje će na osnovu naredbe dežurnog tužioca, danas biti izvršena obdukcija.

(Fena/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*