Krpić pred Slaviju: Tri boda ostaju na Tušnju

Utakmice 20.kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine na programu su sutra. Sloboda nakon minimalnog poraza u Širokom Brijegu na Tušnju dočekuje Slaviju. Gosti iz Istočnog Sarajeva na prvenstvenoj tabeli zauzimaju osmu poziciju, i imaju tri boda više u odnosu na Slobodu. Na održanoj press konferenciji u tuzlanskom premijerligašu, medijima se obratio napadač Sulejman Krpić, koji je kazao da je atmosfera u svlačionici dobra, i da poraz od Širokog nije ostavio traga na ekipu.

„Što se tiče Slavije, oni su u prvom dijelu sezone pokazali da se na njih mora obratiti pažnja. Mi smo sada druga ekipa, došlo je nekoliko odličnih igrača, uigrali smo se dobro, i od prve minute ćemo im pokazati gdje su došli. Nama je potrebna pobjeda i mogu reći da tri boda ostaju na Tušnju“, kazao je Krpić.

Teren stadiona Tušanj sigurno će zbog vremenskih prilika otežavati posao i jednoj i drugoj ekipi, ali iz Slobode pozivaju svoje navijače da ih podrže kako bi došli do važna tri boda. Šef stručnog štaba Husref Musemić, najvjerovatnije neće moći da računa na Ahmetovića i Mehanovića, koji su se povrijedili na posljednjem treningu.

Na kraju podsjetimo da se utakmica između Slobode i Slavije igra u srijedu od 16 sati i 30 minuta, a glavni sudija će biti Antonio Bandić iz Gruda.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*