Protiv Borca nastaviti seriju uspjeha

Uoči sutrašnjeg derbija protiv Borca održana je konferencija za medije na kojoj su se  obratili šef struke Crveno – crnih Husref Musemić i prvotimac Haris Mehmedagić.

“Priželjkivali smo ovakvu situaciju da ranije ispunimo zacrtani cilj i u zadnjih četiri – pet kola igramo bez pritiska i rasterećeno. Ipak, bez obzira na to, očekujem od naše ekipe da pruži svoj maksimum i da još jednom obraduju naše navijače. Na nama je da odigramo kvalitetnu utakmicu i do kraja sezone osvojimo što više bodova”, istakao je Musemić, te dodao da je sutrašnji protivnik vrlo kvalitetan:

“Borac je dobra ekipa i bez obzira na njihove probleme unutar kluba evidentno je da ih to nije uzdrmalo na terenu. Na kraju krajeva koliko su kvalitetni najbolje pokazuje njihova pozicija na tabeli i rezultati koje su do sada ostvarili.”.

Haris Mehmedagić ustalio se u prvoj postavi Crveno – crnih i sutra će biti glavna snaga  tima “Slobode” u zadnjoj liniji:

“Borac je ekipa za svaki respekt i protiv njih moramo biti vrlo oprezni. Ipak, ako uđemo ozbiljno u meč i budemo pravi, očekujem da osvojimo nova tri boda!”

Utakmica Sloboda – Borac igra se sutra (srijeda,13. maj) na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom u 17 sati uz direktan TV prenos na Areni Sport 1. Podsjetimo, ulaz na utakmicu je besplatan.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*