BH Telecom, RD Tuzla u saradnji sa RTV7 podsjetila na Svjetski dan telekomunikacija i informacijskog društva

U povodu Svjetskog dana telekomunikacija, koji se obilježava od 17. maja od 1969.godine i Svjetskog dana informacijskog društva, koji se obilježava od novembra 2005.godine u programu RTV 7 je gostovao prof. dr Himzo Bajrić, predsjednik Udruženja građana BHTEL i pomoćnik izvršnog direktora ID za razvoj tehnologija i servisa u BH Telecomu.

Ovim je počela realizacija ciklusa emisija o unapređenju korištenja usluga koje korisnicima nudi BH Telecom. Zajednički projekat BH Telecoma RD Tuzla i RTV7, medijskog servisa grada Tuzle podrazumijeva emitovanje  edukativnih rtv emisija namijenjenih gledaocima odnosano slušaocima srednje i starije dobi. Korisnici će ovim putem biti upoznati o uslugama, servisima (pružanje usluga i podrška korisnicima) i telekomunikacijskim trendovima.

Pogledajte emisiju emitovanu 15. maja u RTV7, iz ciklusa„u Korak s vremenom- idemo brže sa BH Telecomom”!

Inače, gledaoci i slušaoci RTV 7 će svakoga 3. petka u mjesecu imati priliku da pogledaju po jednu tv, a ponedjeljkom poslušaju snimak emisije na radiju. Tako je naredna emisija predviđena za 5. juni u 16.30 na TV-u, a radio emitovanje snimka emisije će biti u programu radija u ponedjeljak 8. juna u 13.15 sati.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*