Nudi Obami 70 ovaca, 50 krava i 30 koza za ruku njegove kćeri

Mladi kenijski advokat Felix Kiprono odlučio je ponuditi američkom predsjedniku Baracku Obami 70 ovaca, 50 krava i 30 koza za ruku njegove kćeri Malije, koja će 4. jula proslaviti 17. rođendan. Kiprono je novinaru lista The Nairobian priznao da je Maliju zapazio još 2008., kada je djevojka imala samo deset godina, te da je od tada odlučio samovati kako bi joj iskazao vjernost.

Drugim riječima, Kiprono punih sedam godina nije bio sa ženom, te se nada da će se to promijeniti u julu kada će pokušati doći do američkog predsjednika tokom njegove posjete toj afričkoj državi iz koje po očevoj strani vuče korijene.

– Neki bi mogli reći da jurim za Obaminim novcem, no to zaista nije tačno. Ja sam u Maliju istinski zaljubljen. I ako mi Obama pristane dati njenu ruku, neću otvarati šampanjac, već ću je ponuditi mursikom, kiselim mlijekom plemena Kalenjina, kako bih joj dao do znanja da je ona moja kraljica – rekao je Kiprono, koji je američkom predsjedniku obećao i to da će njegovu kćer naučiti da muze krave i kuha, prenosi Dnevnik.hr.

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*