Akcija UG “Prijatelji FK Sloboda”: Tata i sin, zajedno za isti tim, kupi jednu osvoji još jednu sezonsku ulaznicu za utakmice FK Sloboda

Udruženje građana “Prijatelji FK Sloboda” organizuje uličnu prodaju sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Sloboda. Svi navijači, simpatizeri, ljubitelji fudbala u Tuzli i prijatelji kluba koji kupe sezonsku ulaznicu po cijeni od 50 KM na štandu UG “Prijatelji FK Sloboda”, koji će biti postavljen u subotu 4. jula na tuzlanskom Korzou u periodu od 10:30 do 13:30 sati, učestvuju u nagradnoj igri za osvajanje još jedne gratis sezonske ulaznice koju mogu da nekome poklone (strogo zabranjena prodaja).

Ulična akcija prodaje sezonskih ulaznica za domaće utakmice u organizaciji UG “Prijatleji FK Sloboda” biće održana u istim terminima i u petak 10. jula kod Ismeta i Meše kao i u subotu 18. jula na Trgu slobode u Tuzli.

Imena tri sretna dobitnika koja će uz kupljenu sezonsku ulaznicu osvojiti još jednu gratis biće objavljena u nedjelju 19. jula putem sredstava informisanja.

Podsjećamo, sezonska ulaznica važi za sve prvenstvene utakmice FK Sloboda koje će se u sezoni 2015/2016 igrati na stadionu Tušanj. Sezonska ulaznica nije važeća za utakmice Kup-a Bosne i Hercegovine. „S obzirom da je Upravni odbor FK Sloboda nedavno donio odluku o povećanju cijena ulaznica za utakmice FK Sloboda (Zapad 10 KM i Sjever 7 KM) smatramo da svi oni koji kupe sezonsku ulaznicu po jedinstvenoj cijeni od 50 KM u prilici su da u današnjem vremenu uštede   značajna finansijska sredstva“ – navode iz UG “Prijatelji FK Sloboda”.

FK Sloboda će u predstojećoj sezoni na stadionu Tušanj odigrati ukupno 15 prvenstvenih mečeva. Ukoliko bi svakog puta kupili pojedinačnu ulaznicu za zapadnu tribinu to bi vas koštalo 150 KM. Dakle, radi se o uštedi od 100 KM. Kupovinom sezonske ulaznice gledanje jedne utakmice Slobode će vas koštati 3,33 KM.

(rtv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*