Global DeeJays – DJ Taylor po prvi put u BiH i to na Robinzon party-ju

Približava se 25.juli i Robinzon party, noć kada će cijela Bosna i Hercegovina biti ujedinjena u dobrom ritmu i još boljem raspoloženju.

Garancija za to je i specijalni gost, osnivač i lider ekipe Global DeeJays – DJ Taylor, trenutno jedne od najraspodavaniji svjetskih DJ-a.

Global DJ's zajedno rade i nastupaju još od 2004 godine a nastali su u trenutku kada je DJ Taylor zajedno sa svojim bratom DJ FLOw-om, odlučio da svoju tada već uspješnu karijeru (Gott Tanzte, Fatma, Was is zeit?) podigne na jedan viši nivo. Svjetsku slavu su stekli svojim verzijama klasičnih hitova poput “The Sound of San Francisco”, „Californian Dream“ , „Hardcore Vibes“, “What a Feeling (Flashdance)”, “Stars on 45”, „Everybody's Free”, „One Night in Bangkok“, …

I danas su na samom vrhu svjetske produkcije dance muzike, a njihova novija izdanja (“Kids”, “Bring it Back”, “We are the Nights”…) se i dalje slušaju i vrte na najpoznatijim svjetskim festivalima, radio stanicama te su neizostavan dio setova i na nastupima drugih zvijezda DJ scene. DJ Taylor je rado viđen gost i headliner na mnogim festivalima elektornske muzike, a njegovi nastupi po najvećim svjetskim klubovima od Brazila, Pariza, Njujorka … do Moskve je nešto što morate i sami doživjeti .

Support te večeri će mu biti „prva liga“ domaćih DJ-a na čelu sa DJ Borgom prošlogodišnjim pobjednikom takmičenja BURN residency i čovjekom koji je „svirao“ na najpopularnijem svjetskom okupljalištu ljubitelja danace muzike – Ibizi.

Tu je i finalista ovogodišnjeg takmičenja BURN residency – DJ Doaman, fantastični dvojac DJ Emir H. i DJ Eduy, te povratnik na Robinzon party,  Dj Stan Taylor, koji je u međuvremenu kao DJ zabavljao svjetsku elitu na luksuznim kruzerima.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*