Sutra počinje prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Andora

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Andore, koja se igra 6. septembra u Zenici, počinje sutra.

U prodaju će biti pušteno 9.300 po cijeni od 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok) i 20 KM (jug). Nogometni savez BiH je već primio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica za navedenu utakmicu te je izvjesno da će stadion biti ispunjen.

Prodaja 5.500 ulaznica vršit će se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije “Centrotours”. Jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica. Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena.

Prodaja ulaznica počinje u petak u 09.00 sati.

Kupci ulaznica za utakmicu BiH – Andora imat će prioritet prilikom kupovine istog broja ulaznica i za meč BiH – Vels, u oktobru u Zenici, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

U neposrednoj prodaji bit će 3.800 rezervisanih ulaznica za potrebe: igrača i stručog štaba A reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih selekcija, kantonalne i područne saveze putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NSBiH, zaslužne nogometne radnike i bivše reprezentativce BiH, sponzore, organe i institucije državnog i entitetskog nivoa te administracija Saveza.

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*