Musemić: Moramo adekvatno odgovoriti na čvrstu igru Radnika!

Pred izabranicima Husrefa Musemića sutra je jedan od do sada najtežih premijerligaških izazova-gostovanje kod Radnika, ekipe koja u prva četiri kola još uvijek nije osjetila gorčinu poraza.

Šef struke Crveno – crnih svjestan je svih kvaliteta protivnika, te je dobro prostudirao igru Bijeljinaca:

“Radi se o jednoj vrlo dobroj i organizovanoj ekipi. Igraju veoma čvrsto i biće veoma bitno kako ćemo se mi postaviti na terenu i odgovoriti tom njihovom stilu igre. Moramo adekvatno odgovoriti na čvrstu igru Radnika. Očekujem bolje uslove za igru, jer su vrućine iza nas, a i teren u Bijeljini je obnovljen i mislim da ćemo imati sve preduvjete za odigravanje jedne dobre utakmice”.

O Radniku struka našeg tima ima dovoljno informacija i dobro se zna od koga prijeti najveća opasnost.

“Prije svih bih izdvojio Obradovića koji je veoma nezgodan igrač, a tu je i Žižović koji je iako u godinama veoma kvalitetan fudbaler sa ogromnim iskustvom. Oni su najjače karike Radnika i ukoliko ih dobro zatvorimo napravićemo veliki posao na putu do ostvarivanja dobrog rezultata. Sve je do naših igrača koliko će se pridržavati dogovora iz svlačionice”, ističe Musemić.

Musemić će protiv Radnika napraviti izmjenu u zadnjem redu ekipe. Kostić će započeti od prve minute što će mu biti debitantski nastup za Crveno – crne. Moranjkić će zbog povrede propustiti gostovanje u Bijeljini.

Crveno – crni će na utakmicu protiv Radnika krenuti sutra.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*