Sutra se i u Tuzli otvara Bingo Plus: Evo po čemu će se razlikovati od ostalih marketa!

Potrudili smo se da zadržimo nekadašnji koncept: na prizemlju supermarket i restoran, na prvom spratu tekstil, obuća, kućni tekstil, igračke, posuđe, tehnika i alati, a u suterenu će nakon adaptacije prostora biti bijela tehnika i mali kućanski aparati, saopćeno je iz ove kompanije

Nakon uspjeha Bingo Plus formata u Kolodvorskoj u Sarajevu i u Tuzli će biti otvoren market u kojem će kupci imati priliku uživati u drugačijem ugođaju. Na dobro poznatoj lokaciji nekadašnje Robne kuće Bulevar, u petak 4. septembra u 14 sati, Tuzlacima će se otvoriti vrata novog centra Bingo Plus.

– Potrudili smo se da zadržimo nekadašnji koncept: na prizemlju supermarket i restoran, na prvom spratu tekstil, obuća, kućni tekstil, igračke, posuđe, tehnika i alati, a u suterenu će nakon adaptacije prostora biti bijela tehnika i mali kućanski aparati – saopćeno je iz ove kompanije.

Ono po čemu će se supermarket na Bulevaru razlikovati od ostalih marketa u Tuzli jesu odjeljenja sa svježim voćem, povrćem i mesom, bogatom delikatesu, svježim salatama od voća ili povrća te velikom izboru poslastica.

Na dan otvorenja za kupce su pripremili brojne degustacije i promocije od 14 sati, a za najmlađe druženje s Mašom i Medom koje počinje u 17 sati.

(depo)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*