Musemić nakon remija u Zenici: Isključuju Mourinha i Wengera, zašto ne bi i mene!

Husref Musemić nakon boda u Zenici, protiv ekipe Mladosti nije bio pretjerano zadovoljan ishodom meča protiv novajlije lige. Njegov tim je dominirao, ali slaba efikasnost njegov tim je koštala tri boda. Sjajne prilike otišle su u nepovrat.
“Nisam zadovoljan bodom, ali ovo je sport i možda će nam se ovi promašaji negdje vratiti. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala, ali ne i realizacijom. Rijetko se dešavaju ovakvi mečevi u kojima ste toliko dominantni, a na kraju primite gol”, istakao je Musemić po okončanju meča, te prokomentarisao situaciju iz drugog poluvremena kada ga je sudija Kaljanac isključio zbog prigovora:

“Ne znam zbog čega sam isključen, ali isključuju se veliki treneri kao što su Mourinho i Wenger, pa zašto onda i mene ne bi isključili!”.

Već u srijedu pred Crveno – crnim je novi izazov. U 1/16 finala Kupa BiH putuju na gostovanje kod prvoligaša Goražda. Naš tim je favorit u gradu na Drini i ovaj susret je idealna prilika za ekipu da popravi efikasnost uoči narednog vikenda i velikog derbija u Širokom Brijegu.

(Tuzlainfo.ba/fksloboda.ba)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*