Mobilna aplikacija NLB Banke omogućava kontrolu i upravljanje vlastitim finansijama

Prateći svjetske trendove poslovanja, kao i razvoj najsavremenijih tehnologija, NLB Banka je kreirala mobilnu aplikaciju namijenjenu prvenstveno klijentima Banke, ali i svim ostalim zainteresovanim građanima i pravnim licima.

Aplikacija je dostupna putem Android operativnog sistema mobilnih aparata i omogućava jednostavan i pravovremen pristup svim aktuelnostima i aktivnostima Banke. NLB mBank aplikacija podržava sve mobilne mreže u Bosni i Hercegovini i građani je mogu koristi neovisno o  lokaciji za pristup podacima ukoliko imaju pristup internetu, što dokazuje da bankarska usluga može biti veoma jednostavna.

„Građani i privrednici više ne moraju dolaziti u banku kako bi saznali stanje na računu, platili svoje obaveze prema dobavljačima, ili se informisali o uslugama naše Banke. Sve ove informacije, kao i pristup elektronskom bankarstvu, sada imaju 24 sata, 7 dana u nedelji na svom mobilnom telefonu, što našim klijentima štedi vrijeme i novac“, izjavila je Lidija Žigić, izvršna direktorica NLB Banke.

Putem mobilne aplikacije, korisnici mogu locirati poslovne jedinice i bankomate NLB banke, informisati se o prodajnim mjestima za plaćanje MasterCard Charge karticom na rate, provjeriti kursnu listu, direktno kontaktirati Konatktni Centar NLB Banke,  te koristiti alate kao što je kreditni kalkulator.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*