(VIDEO): Deseta emisija „U korak s vremenom, idemo dalje sa BH Telecomom“

Emisiju „U korak s vremenom – idemo brže sa BH Telecomom“, Radiotelevizija 7 Tuzla ralizuje u okviru zajedničkog projekta sa BH Telecomom – Regionalna Direkcija Tuzla. Naši gledaoci i slušaoci, svakoga trećeg petka u mjesecu, imaju priliku da pogledaju po jednu tv, a ponedjeljkom poslušaju snimak emisije na radiju. Jedan od ciljeva emisije je edukacija korisnika usluga BH Telecoma, posebno onih srednje i starije dobi.

Naši gledaoci i slušaoci imaju mogućnost, da putem naše e mail adrese redakcija@rtv7.ba, postave pitanje koje se tiče usluga BH Telecoma.

Tokom svih prethodnih emisija, razgovarali smo o konkretnim uslugama koje pruža BH Telecom, i novostima pripremanim za korisnike. Govorili smo o kanalima prodaje, u devetoj emisiji o podršci, odgovarali na vaša pitanja. Na početku serijala smo u nekoliko navrata, otvorili temu, pozadinskog funkcioniranja, odnosno investicija u nove sadržaje, i o materijalno tehničkim uslovima, pretpostavkama za razvoj tehnologija, i servisima koji to sve omogućavaju.

U desetoj, jubilarnoj emisiji iz ciklusa koja je realizovana 13.novembra 2015.godine u našem TV programu, odnosno 16.novembrana na Radiju 7 Tuzla, naš gost je bio dr.sci. Zlatan Begić, dipl. ing. elektrotehnike, šef Odjeljenja za planiranje i investiciono-tehničku dokumentaciju, u Regionalnoj direkciji Tuzla BH Telekoma. Sa njim smo između ostalog razgovarali o modernizaciji telekomunikacija, odnosno o tzv. optici za javni sektor.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*