Kako odabrati savršen kaput ove sezone

Nabava toplog kaputa uz čizme je glavna kupnja u zimskoj sezoni. Osim što je kaput jedan od skupljih odjevnih predmeta, on je komad u kojem ćete provesti gotovo svaki dan u hladnijim mjesecima.

Mnogo je svojstava koja se prilikom odabira kaputa moraju uzeti u obzir – od boje i oblika, pa do vrste tkanine. Izbor kaputa nikad nije bio veći, a kroz pregled ponude ovih odjevnih komada odaberite onaj koji će vam najbolje pristajati.

Cocoon kaputi

Ovaj tip kaputa pokazao se kao izvrstan odabir za dame koje se u hladnijim mjesecima vole poigravati sa slojevitim načinom odijevanja. Višak prostora u predjelu ramena olakšava nošenje glomaznih zimskih vesti i slojeva odjeće. Iako silueta ovog kaputa djeluje nekoliko brojeva veća, čiste linije čine strukturirani oblik koji vam neće podariti vizualno deblji izgled kao što se čini na prvu.

Kaputi s izraženim printom

Ako vam je ove sezone dosadilo nositi tipičan crni kaput, isprobajte čari jakih printova. Ovakav tip kaputa dokazuje da ste spremni na modna riskiranja. Osim toga, u njemu sigurno nećete proći nezapaženo. Ako ste u potrazi za kaputom koji će najbolje odgovarati svakodnevnim casual kombinacijama, odaberite onaj s jednostavnijim printom.

Dvobojni kaputi

Kaputi koji stižu u dvije boje savršen su izbor za postizanje glamuroznog izgleda bez pretjerivanja. Ako ste zabrinuti za izgled u ovom tipu kaputa, odaberite dvobojni model na kojem se tamnije boje nalaze na dijelovima tijela koje želite kamuflirati.

Dugi kaputi

Ako želite postići wow efekt u hladnijim mjesecima, dugi kaputi će vam pomoći upravo u tome. Oni izražajnih ovratnika dat će pravu dozu dramatičnosti vašem outfitu.

Kaputi jarkih boja

Ništa ne može razbiti sivilo tipičnog zimskog dana kao kaputi u jarkim bojama. Prilikom odabira živih nijansi, odlučite se za onaj jednostavnog oblika s minimalističkim detaljima.

Klasični kaput s dvostrukim kopčanjem

Ovaj primjerak kaputa pokazao se kao bezvremenski odjevni komad. Inspiriran mornarskim stilom odijevanja, najviše uživa svoju popularnost zbog siluete koju pružaju dvostruko kopčanje i glomazni gumbići.

Romantični kaput-ogrtači

Kaputi nalik kućnim ogrtačima vašoj svakodnevnoj odjevnoj kombinaciji podarit će dozu glamura starog Hollywooda. S ovim tipom kaputa, koji krasi traka, dodatno ćete naglasiti struk.

(N1)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*