(VIDEO): Dvanaesta emisija „U korak s vremenom, idemo dalje sa BH Telecomom“

Radiotelevizija 7 Tuzla je od maja ove godine, u saradnji sa Regionalnom direkcijom Tuzla BH Telcoma, realizovala ciklus od 12 emisija pod nazivom „U korak s vremenom, idemo brže sa BH Telecomom“.

Naši gledaoci i slušaoci, imali su priliku svakoga trećeg petka u mjesecu, da pogledaju po jednu tv, a ponedjeljkom poslušaju snimak emisije u našem radijskom programu. Jedan od ciljeva emisije svakako je edukacija korisnika usluga BH Telecoma, posebno onih srednje i starije dobi, kako bi se na najbolji način prilagodili korištenju savremene komunikacijske tehnologije, iz široke palete usluga BH Telekoma.

Govorili smo između ostalog, o internetu i mogućnostima koje pruža, korištenju mobitela, prednostima i praktičnim primjenama usluge Moja TV, Moja web TV, i ostalim brojnim uslugama koje pruža ova kompanija.

Svi vi bile ste u mogućnosti, da putem naše e mail adrese redakcija@rtv7.ba, postavite pitanja našim sagovornicima, odnosno BH Telecomu, a u vezi sa njihovim uslugama, korisničkim mogućnostima, ili eventualnim problemima sa kojima ste se susretali.

Realizovana je i završna 12.emisija, u kojoj smo se prisjetiti na teme koje smo obradili od maja 2015.godine do danas, te čuli ocjenu projekta koja je prema vašim reakcijama opravdala očekivanja.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*